ECONOMIA

Els bancs més innovadors del món

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

13 Novembre, 2014


La gala dels Premis BAI (Bank Administration Awards), que enguany han tingut lloc a Chicago (Estats Units), és un dels moments més esperats pel món de la banca i, en particular, per les entitats que aposten per la innovació com a proposta de valor per als seus clients. Dit d’una altra manera, els bancs que avancen en la investigació i el desenvolupament tecnològic per oferir als clients noves solucions que facin la seva gestió econòmica diària molt més senzilla.

CaixaBank obtiene la Mención Honorable al Espíritu Innovador en los Premios BAI.

La gala d’enguany ha representat de nou un bon saldo per a CaixaBank, que ha rebut la menció especial a l’esperit innovador, i l’aplicació Recibox (integrada en Línia Oberta de CaixaBank), destinada a facilitar la previsió dels rebuts habituals per poder planificar pagaments i evitar sorpreses, que ha estat elegida el producte bancari més innovador a escala mundial.

És la ferma aposta pel desenvolupament de serveis com Recibox i molts altres el que BAI i Finacle premien des de fa anys, la qual cosa converteix la nostra entitat en una de les habituals en els premis més prestigiosos del món pel que fa a innovació bancària. Els BAI-FINACLE Global Banking Innovation Awards 2014 són un referent per als bancs de tot el planeta, ja que els productes que s’hi premien seran probablement implantats en moltes altres entitats amb el pas dels anys. Els clients de CaixaBank ja en gaudeixen avui.

Només sis entitats financeres de tot el món han estat premiades: a més de CaixaBank, el jurat, integrat per especialistes internacionals en finances i tecnologia, ha distingit el turc Denizbank o al polonès mBank, entre d’altres. En aquesta edició, aspiraven als premis més de 200 candidatures procedents de diferents països.

Esperit innovador

Cal un vincle pròxim amb els clients i les seves necessitats per aplicar estratègies innovadores en les solucions que s’aporten a les seves necessitats. Es tracta d’aquest “esperit innovador” que impregna totes les àrees d’un banc, utilitzant la tecnologia com a aliada per facilitar la vida dels qui confien en nosaltres. L’exemple de Recibox, el servei bancari més innovador del món, és només una de les moltes iniciatives que comencen com una idea comentada entre els nostres experts i acaben sent una eina d’ús diari de milions de clients.

Famílies i empreses estalvien temps i diners gràcies al compromís que el seu banc, CaixaBank, manté amb aquesta actitud innovadora que ens fa líders del mercat local i mereixedors del reconeixement mundial del sector. Diversos productes i serveis de CaixaBank competien en totes les categories dels premis, i en aquesta edició ha estat l’únic banc espanyol nominat i premiat.

Més informació en la nota de premsa

Accepto les condicions d'ús.