ECONOMIA

Aquestes vacances, evita els ensurts i els imprevistos

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

22 Juliol, 2015


Aquestes vacances viatjarem més que l’any passat i, no solament això, a més serem més dies fora de casa. Són els resultats d’un estudi del portal de viatges lastminute.com, que xifra en un 86% el nombre d’espanyols que viatjaran a l’estiu (un 4% més que el 2014). D’aquests, el 52% estiuejaran a Espanya, la majoria dins de la península.

Ja sigui al país o a l’estranger, tot viatger ha de planificar les seves vacances: des del trajecte fins a la roba més còmoda a portar, sense oblidar la farmaciola i el pressupost necessari. Tot i així, per molt que vulguem planejar, sempre poden sorgir imprevistos i hem d’estar preparats per solucionar-los, especialment si viatgem fora d’Espanya.

Assistència i assegurances de viatges

En aquest sentit, hi ha assegurances per a l’assistència en viatge destinades a cobrir els imprevistos i evitar així ensurts i/o factures inesperades. Per exemple, SegurCaixa assistència en viatge cobreix l’assistència a la persona, demora del viatge i equipatges.

Des d’una escapada de cap de setmana fins a un viatge als antípodes, aquestes assegurances s’adapten a les necessitats de cada un i a les característiques del destí. Els principals serveis que ofereix aquest tipus de pòlissa són:

  • Assistència a les persones: despeses mèdiques, farmacèutiques o d’hospitalització a l’estranger, enviament d’un medicament a l’estranger, consulta o assessorament mèdic a distància, entre altres.
  • Assistència en equipatge i béns: en cas de pèrdua, demora i robatori.
  • Assistència en el transport: indemnització en cas de demora, cancel·lació o pèrdua de connexions.
  • Altres: pèrdua de claus, documents personals, assistència jurídica a l’estranger, entre altres.
  • Telèfon d’assistència: atenció telefònica les 24 hores.

 Si utilitzes Línia Oberta (banca online de CaixaBank), pots calcular el pressupost de la teva assegurança d’assistència en viatge ara mateix. Bon viatge!

Accepto les condicions d'ús.