INNOVACIÓ

CaixaBank està d’estrena: descobreix la seva nova pàgina web

Temps de Lectura: 5 minutos

CaixaBank està d’estrena: descobreix la seva nova pàgina web
Avatar

CaixaBank

24 Novembre, 2016


Vivim en l’era de la digitalització. Noves formes d’interacció i comunicació que exigeixen nous formats i continguts. A CaixaBank ens hem sumat a aquestes noves tendències i, aquesta vegada, ho hem fet en gran: estrenem nova pàgina web!

L’objectiu principal d’aquesta renovació és millorar la vostra experiència de navegació perquè sigui més senzilla, visual i intuïtiva, de manera que els usuaris puguin trobar el que cerquen tan ràpidament com sigui possible. Però com ho hem fet?

Novetats principals

Donar resposta i informació rellevant a les necessitats d’informació dels usuaris sobre productes i serveis, així com la localització d’oficines i consultes d’ajuda habituals d’una forma més estructurada, ha estat un dels objectius principals del nou web. Per això, s’ha potenciat el cercador d’informació.

A més, perquè la navegació sigui més intuïtiva i visual, es personalitzaran els continguts partint de les preferències de l’usuari basades en la seva navegació per, d’aquesta manera, cobrir les seves necessitats habituals.

Una altra de les novetats més rellevants és l’accés a Línia Oberta. Estarà ubicada a la part superior dreta de la pantalla, en un menú que romandrà fix i accessible per a l’usuari sigui quina sigui la secció del lloc web que estigui consultant. Aquesta reubicació anirà acompanyada d’una nova imatge de Línia Oberta, amb un disseny actual, homogeni i simple, per millorar l’experiència digital en línia amb les últimes tendències.

Finalment, cal destacar també que els continguts estan perfectament adaptats a qualsevol tipus de dispositiu (smartphone, tablet, PC, etc.).

Els protagonistes del projecte: més de 500 clients

El resultat d’aquest web no hauria estat possible sense la col·laboració de més de 500 clients que han participat en la creació d’aquest projecte en diferents etapes del desenvolupament. Es tracta d’un projecte d’“innovació compartida” entre CaixaBank i els seus clients, en el qual junts han determinat l’organització del contingut i la definició del nou disseny del web.

Ara que ja t’ho hem explicat… només falta que ho descobreixis tu mateix. T’hi esperem!

Accepto les condicions d'ús.