SOSTENIBILITAT

525 #RunnersCaixaBank a la Marató de Barcelona 2017

Temps de Lectura: 5 minutos

525 #RunnersCaixaBank a la Marató de Barcelona 2017
Avatar

CaixaBank

15 Març, 2017


Un any més els carrers de Barcelona s’han convertit en una autèntica pista d’atletisme on més de 16.000 runners van finalitzar la cèlebre Marató de Barcelona 2017. Encara que el triomf real ha estat pel kenià Kipkemoi, la veritat és que CaixaBank ha obtingut la seva pròpia victòria: 525 #RunnersCaixaBank han participat en una de les carreres més conegudes a nivell europeu, un 2,5% del total d’inscrits.

Aquesta dada posa de manifest l’èxit del nostre programa intern #EquipoSaludable, que aquest any va incloure les sessions d’entrenament per a la Marató impartides per l’experta en fitness Paula Butragueño. Resulta una prova més que l’esforç, la constància i la tenacitat ens permetran aconseguir tot allò que ens proposem.

Aquest any, emmarcades dins el nostre patrocini de la Marató, es van organitzar també les següents activitats:

  • Kids Race: a la jornada prèvia a la Marató, els més petits van poder passar-s’ho bé a la seva pròpia carrera. Aquest any van participar-hi 670 nens i nenes, i tots ells es van emportar de record un regal, una medalla i un diploma.
  • Cinta Solidària: una activitat reservada únicament per a la solidaritat; per cada minut que s’ha corregut, hem fet una donació de 5 euros en benefici de la Creu Roja per ajudar els més necessitats. Els nostres visitants van acumular 802 minuts corrent pel que farem una donació de 4.010 €.
  • Punt d’avituallament: els nostres voluntaris corporatius van atendre les necessitats d’hidratació de tots els corredors en pasar pel km 7,5, ubicat a la nostra seu central.
  • Grada d’animació: al costat del punt d’avituallament es va habilitar un punt de trobada on els familiars, amics i companys van poder animar els nostres #RunnersCaixaBank.

Sense cap dubte, la Marató de Barcelona ha esdevingut per a CaixaBank una cosa més que una simple carrera. Representa la unió d’empleats que s’esforcen a aconseguir un objectiu comú, la superació, un valor necessari tant a l’esport com durant la feina diària. I, una vegada més, ells, els #RunnersCaixaBank, han demostrat que són capaços de tot.

Felicitats a tots vosaltres, campions! Ens veiem l’any vinent.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari