INNOVACIÓ

CaixaBank DayOne aterra al 4YFN

Temps de Lectura: 5 minutos

CaixaBank DayOne aterra al 4YFN
Avatar

CaixaBank

22 Febrer, 2018


El pròxim dilluns 26 de febrer comença en el marc del MWC Mobile World Capital Barcelona la quarta edició del 4YFN, el principal esdeveniment per a start-ups, que reuneix inversors i corporacions amb l’objectiu de veure la creació de nous projectes i iniciatives.

El línia amb l’aposta de CaixaBank per impulsar el creixement de les empreses tecnològiques i els seus inversors, aquest any l’entitat participarà en el congrés amb la presencia de DayOne, la nova línia de negoci orientada a donar suport i assessoria a aquest sector.

Concretament, la presència de CaixaBank DayOne al 4YFN es tradueix en diversos espais que oferiran una atenció personalitzada a clients inversors i empreses tecnològiques.Diversos emprenedors també tindran l’oportunitat d’exposar els seus projectes a responsables de diferents àrees de l’entitat en sessions exclusives per a clients. A més CaixaBank també participarà en una xerrada per a tots els assistents al 4YFN amb la conferència Màrqueting innovation in banking i Successful models of collaboration between technological companies and banks (“Innovació de Màrqueting en banca” i “Models d’èxit de col·laboració entre empreses tecnològiques i bancs”), a càrrec dels ponents Xavier Mas (CMO) i Carlos Trenchs (Director DayOne Banking Division).

Els assistents que s’apropin al nostre estand podran gaudir de les següents activitats:

Dilluns 26

Nit. DayOne Talks en col·laboració amb la Singularity University Barcelona Chapter a imaginCafé.

Dimarts 27

Matí. Workshops (Consultar disponibilitat)

  • Corporates & Venture Capital: A Successful and Growing Relationship. Per a clients inversors i corporatius, en col·laboració amb ASCRI (Associació Espanyola de Capital, Creixement i Inversió).
  • Corporate Innovation through Working With Startups, amb Anna Mialet.

Tarda. Workshops (Consultar disponibilitat):

  • “Oportunitats de col·laboració entre empreses tecnològiques i CaixaBank”, en què 17 emprenedors explicaran els seus projectes a responsables de diverses àrees del banc.
  • Cybersecurity: Emerging Trends, amb Carles Solé.

Dimecres 28

Matí. Continuació dels workshop “Oportunitats de col·laboració entre empreses tecnològiques i CaixaBank”.

Migdia. Al Nestlé Stage, conferència pública de CaixaBank Keynote: Marketing innovation in BankingSuccessful models of collaboration between technological companies and banks, a càrrec dels ponents Xavier Mas (CMO) i Carlos Trenchs (Director DayOne Banking Division).

L’any 2017, 4YFN va ser l’esdeveniment per a start-ups més important d’Espanya, amb 19.100 assistents, 700 inversors, 600 expositors i 275 ponents durant 3 dies. T’ho perdràs?

Accepto les condicions d'ús.