SOSTENIBILITAT

20 d’abril, el Dia dels Imprescindibles

Temps de Lectura: 5 minutos

20 d’abril, el Dia dels Imprescindibles
Avatar

CaixaBank

20 Abril, 2016


Els Imprescindibles

Deia Bertolt Bretch: “Hi ha homes que lluiten un dia i són bons. N’hi ha d’altres que lluiten un any i són millors. N’hi ha que lluiten molts anys i són molt bons. Però n’hi ha que lluiten tota la vida, aquests són els imprescindibles.

Avui, 20 d’abril, la nostra Fundació Bancària vol retre un tribut “digital” a tots ells: persones i entitats que cada dia, sense fer soroll, són al costat de les persones que més ho necessiten. Metges, pedagogs, treballadors socials, voluntaris, etc.

Per això des de l’Obra Social han llançat #AmbElsImprescindibles. Aquesta acció té com a objectiu reconèixer el valor del treball d’aquests col·lectius i conscienciar la societat de la seva enorme importància. Grans estrelles de diferents àmbits s’han volgut sumar a la crida. Figures de l’esport com Xavi Hernández, Àlex Corretja, Nani Roma o Marta Fernández, el geni de la cuina Ferran Adrià, la monja dominica Sor Lucía Caram, o l’artista gràfica Moderna de Poble, són alguns dels principals noms que han donat suport al moviment.

Pinta la teva mà #AmbElsImprescindibles

Vols sumar-te a la iniciativa? Ho tens molt fàcil: Escriu a la teva mà l’etiqueta #AmbElsImprescindibles, fes-te un selfie o una foto i comparteix-la a Twitter, Facebook i amb els teus amics perquè també se sumin a l’acció. Ja som milers els que hem aportat el nostre granet de sorra!

A més, per a la difusió d’aquesta campanya, l’Obra Social ”la Caixa” ha creat un lloc web. S’hi han publicat una sèrie de vídeos que plasmen la tasca d’aquests “imprescindibles” a través de la paraula de 12 entitats que col·laboren estretament amb la Fundació: Children, Creu Roja Espanyola, ACNUR, Càritas, Federació Espanyola de Bancs d’Aliments, Fundació Missatgers de la Pau, UNICEF, Fundació ONCE, Fundació Vicenç Ferrer, Oxfam Intermón, Banc d’Aliments de Catalunya i Casal dels Infants.

Sobre la Fundació Bancària ”la Caixa”

La Fundació ha consolidat la seva activitat durant el 2015. Ha atès 9,9 milions de beneficiaris que han participat en més de 46.000 iniciatives. Per al 2016 l’entitat ha mantingut el pressupost dels últims vuit anys: 500 milions d’euros . Aquesta aposta per la societat ha consolidat la nostra entitat com la Fundació més important d’Espanya per recursos invertits en acció social. Descobreix més sobre la seva activitat i no dubtis a sumar-te a aquesta campanya solidària.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari