ECONOMIA

Voluntaris de ”la Caixa” imparteixen classes de finances a alumnes de 4t d’ESO

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

02 Maig, 2013


Sota la iniciativa Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC) un grup de 250 empleats i ex empleats de diverses entitats financeres, entre les quals es troba “la Caixa”, dóna formació financera i econòmica a 105 centres escolars catalans de manera voluntària.

Una de les sessions de formació per a voluntaris de Barcelona

La formació consta de cinc tallers d’una hora en els que hi ha una part teòrica i una part pràctica, amb la finalitat d’ensenyar als alumnes coneixements bàsics sobre les principals operacions bancaries, el finançament i el deute, etc.

La iniciativa no només busca que els adolescents comprenguin la situació actual i aprenguin a familiaritzar-se amb operacions econòmiques bàsiques, sinó que també pretén resoldre dubtes sobre el consum, els tipus de canvi i les nòmines, entre d’altres.

Educació Financera a les Escoles de Catalunya’ respon a una recomanació dels organismes de la Unió Europea amb la finalitat de formar a la ciutadania, i compta amb el recolzament de la Conselleria d’Economia i Coneixement, la Conselleria d’Ensenyament i l’Institut d’Estudis Financers.

Més informació a:

Accepto les condicions d'ús.