SOSTENIBILITAT

CaixaBank fa partícips a clients i empleats en el seu pla de Responsabilitat Social Corporativa

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

03 Juliol, 2013


“la Caixa” fomenta entre els seus empleats, clients i accionistes la implicació en programes de solidaritat com l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil o el programa Incorpora, entre d’altres iniciatives.

L’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil és un programa social per lluitar contra la mortalitat infantil en els països en desenvolupament. Durant l’any 2012 es van recaptar 264.950 euros entre 82 empreses, que van permetre vacunar contra la pneumònia a 254.000 nens. “la Caixa” promou aquesta iniciativa des de l’any 2008 i ha recaptat un total de 14 milions d’euros en aportacions per a la vacunació infantil.

D’altra banda, el programa Incorpora tracta de facilitar la integració laboral de persones en risc d’exclusió social. Aquest programa, impulsat per la Obra Social des de l’any 2006, ha aconseguit gestionar 53.133 llocs de treball a través de la seva xarxa territorial.

Tanmateix, a “la Caixa” els clients particulars també poden participar en projectes solidaris a través dels Punts Estrella, que els clients acumulen per les seves compres realitzades amb les targetes de “la Caixa” i amb la seva nòmina o pensió domiciliades. Els punts acumulats pels clients poden ser bescanviats per donacions a ONGs. Aquestes aportacions han superat, en el 2012, el milió d’euros, cosa que suposa un creixement del 66’2% respecte a l’any anterior.

Pla de Responsabilitat Social Corporativa

 

D’altra banda, CaixaBank també fomenta que els seus empleats participin en programes de voluntariat social. Actualment hi ha 4.584 voluntaris que col·laboren en diverses iniciatives, des de l’atenció a nens en situació de pobresa, acompanyament a gent gran o ajuda a persones amb discapacitat, entre d’altres moltes accions.

Per conèixer totes les accions de RSC de la entitat o profunditzar en alguna d’elles, us convidem a consultar el nou Informe Corporatiu Integrat.

Descarrega’t l’Informe Corporatiu Integrat

Accepto les condicions d'ús.