ECONOMIA

3 consells per augmentar les vendes del teu comerç per Nadal

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

19 Desembre, 2014


Ens trobem en el compte enrere per a l’arribada del Nadal i estem immersos en les compres nadalenques. De fet, segons el Baròmetre de tendències en les compres nadalenques, elaborat per American Express, els regals són la partida a la qual els espanyols destinen la major part de la despesa d’aquestes dates. Una oportunitat que els petits i mitjans comerços no poden desaprofitar.

3 consells per augmentar les vendes del teu comerç per Nadal

És precisament en la campanya de Nadal quan aquests petits negocis es juguen una part important dels beneficis anuals. Tot i així, no sempre és fàcil, ja que s’enfronten a un gran rival: els grans centres comercials. Per això, més enllà de la decoració dels aparadors i els guarniments nadalencs, CaixaNegocis proporciona 3 consells per afrontar amb èxit aquestes dates:

  1. Planificació. És molt important decidir quins productes es vol convertir en l’estrella del negoci. Amb una bona planificació, el comerç pot prioritzar la ubicació dels productes a la botiga, la quantitat que n’ha de tenir en estoc i les ofertes que es poden oferir.
  2. Conèixer el client i les seves necessitats. Tenir clar el perfil del client ens ajuda a personalitzar els missatges i les crides a l’acció. A més, si sabem quines necessitats té el client i dissenyem la nostra estratègia de venda al seu voltant, l’èxit està garantit.
  3. Aprofitar les xarxes socials. Són una bona eina per augmentar la nostra visibilitat i un bon canal per interactuar amb els nostres clients actuals i potencials. A través d’elles, podem generar promocions exclusives i potenciar-les amb una petita inversió publicitària. Per aconseguir incrementar les vendes, però, cal difondre continguts atractius i mantenir un diàleg constant i proper amb els nostres seguidors.

Si vols descobrir més consells per augmentar les vendes per Nadal o en qualsevol època de l’any, et convidem a seguir el perfil de @CaixaNegocis a Twitter o accedir a la comunitat online CaixaNegocis Community

Accepto les condicions d'ús.