INNOVACIÓ

Línia Oberta BASIC. Fes les teves operacions bancàries a través de la veu

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

27 Febrer, 2015


Segur que més d’una vegada has necessitat treure diners d’un caixer i no sabies on era el més pròxim. Imagina’t que estàs en aquesta situació i que a més vas carregat amb unes quantes bosses i no pots utilitzar els dits per escriure a Internet “caixer més pròxim”. No t’agradaria agafar el mòbil i preguntar-li on el pots trobar?

App Línia Oberta per operar amb la veu

Aquest és l’esperit de la nova aplicació de CaixaBank Línia Oberta BASIC, l’app que permet feroperacions bancàries en línia mitjançant ordres de veu. Per fer qualsevol gestió només li has de parlar al teu mòbil i dir-li, per exemple, “vull saber el saldo del meu compte principal” o “vull passar 20 euros del meu compte de rebuts al meu compte principal”.

Què puc fer amb aquesta aplicació?

Línia Oberta BASIC et permet fer les operacions bancàries del servei Línia Oberta:

  • Consulta l’extracte i els moviments dels teus comptes i targetes.
  • Fes  traspassos i transferències entre comptes de CaixaBank.
  • Localitza les oficines i els caixers més pròxims partint de la teva ubicació.

Com utilitzar-la?

App Línia Oberta per operar amb la veuLínia Oberta BASIC està desenvolupada per al sistema Android i hi pots accedir a través de Google Play. El seu ús és molt fàcil i intuïtiu. Només has d’activar el micròfon del teu terminal i interactuar amb la veu, especificant l’acció que vols dur a terme. L’aplicació, com a resposta, et donarà pas a l’acció en qüestió, o bé mostrarà directament la pantalla que has sol·licitat.

L’aplicació és totalment segura amb les teves dades, ja que no permet la introducció de l’usuari i la contrasenya mitjançant la veu, i la confirmació de les operacions bancàries que s’han de fer. En el primer dels casos, l’objectiu és conservar la confidencialitat de les dades de l’usuari, ja que sovint fem aquestes operacions en ple carrer. I en el segon cas la idea és prevenir possibles activacions involuntàries.

Et convidem a baixar-te Línia Oberta BASIC i a conèixer altres aplicacions innovadores, com ara Contactless o ReciBox

Accepto les condicions d'ús.