INNOVACIÓ

L’app de SegurCaixa AUTO es renova

Temps de Lectura: 5 minutos

L’app de SegurCaixa AUTO es renova
Avatar

CaixaBank

30 Setembre, 2016


Com influirà la tecnologia en els cotxes del futur? Claus digitals, sistemes de pagament integrats, connexió per a tots els dispositius que hi hagi al vehicle… La connectivitat dels automòbils ja va ser una de les principals tendències al Mobile World Congress 2016 i n’hi ha per a això i per a molt més; segons estimacions de Gartner, es preveu que l’any 2020 els cotxes connectats siguin 1 de cada 5.

No són poques les companyies (com Google) que han plantejat el desenvolupament de cotxes autònoms. I és que la connectivitat dels automòbils és una realitat creixent que no es pot deixar de banda.

Per això, les companyies han d’anar adaptant-se per oferir el millor servei a uns conductors cada vegada més “connectats” amb el seu entorn. Un exemple d’aquesta adaptació el representa CaixaBank, que al començament de 2015 va crear la primera aplicació financera del món per a cotxes amb el sistema intel•ligent Ford SYNC a través d’AppLink. Tanmateix, a poc a poc es va arribant més lluny i un dels àmbits que més poden beneficiar-se d’aquests avenços tecnològics és el de la seguretat als cotxes.

Per això, CaixaBank ha actualitzat recentment SegurCaixa AUTO, una aplicació l’objectiu principal de la qual és que el conductor se senti segur i acompanyat en tot moment, proporcionant-li tot el que necessiti davant de qualsevol imprevist que pugui sorgir. Entre les novetats més interessants que incorpora aquesta renovada app, a més del seu redisseny, destaquen funcionalitats com la possibilitat d’obrir un comunicat amistós en cas d’accident, reservar hora al taller, comunicar-se amb el tramitador del sinistre a través de missatgeria, disposar d’un recordatori de la data en què ha de fer-se la propera ITV o la gestió de documents annexats pel client davant d’un sinistre.

SegurCaixa AUTO és una aplicació que cal tenir en compte en un cotxe connectat si considerem els serveis que ofereix:

  • Sinistres: obertura de sinistres de manera àgil i senzilla, amb possibilitat d’accedir directament amb el tramitador del teu expedient en cas de dubte, fer l’encàrrec al taller i mantenir-se informat en tot moment.
  • Assistència en carretera: servei d’assistència en carretera geolocalitzada, de manera que s’envia la posició de l’usuari en la mateixa trucada, incloent un guia de primers auxilis i una llanterna amb senyalitzacions d’SOS.
  • Gestió de pòlisses: possibilitat de consultar l’estat actual, període i cobertures disponibles, quan serà el següent rebut de la pòlissa, etc.
  • Cerca de tallers: cercador de tallers dins de la xarxa de col·laboradors geolocalitzats.
  • Altres serveis: veure l’estat del trànsit, conèixer els serveis pròxims a la ubicació actual, recordar la següent ITV, últim lloc d’estacionament del vehicle, etc.

L’aplicació SegurCaixa AUTO està disponible per a Android a Google Play i per a dispositius Apple a l’Apple Store d’iTunes; també ho podràs trobar a CaixaMòbil Store.

Accepto les condicions d'ús.