ECONOMIA

Celebrem el primer aniversari d’imaginBank

Temps de Lectura: 5 minutos

Celebrem el primer aniversari d’imaginBank
Avatar

CaixaBank

20 Gener, 2017


Estem de celebració! imaginBank, el primer banc només per a mòbils, compleix un any des del seu llançament. Durant tot aquest temps, imaginBank s’ha consolidat com a aplicació financera de referència i ha aconseguit només el 2016 més de 190.000 baixades.Prova d’això en són els diversos guardons que ha rebut durant el 2016. Entre els més destacats hi ha el premi al millor projecte tecnològic del 2016 per The Banker i el premi al model de negoci digital més innovador del 2016 per Gartner. Així mateix, els usuaris que la fan servir la valoren, en la seva última versió, com una de les millors aplicacions de banca mòbil: concretament, 4,5 punts sobre 5 a iOS i 4,7 punts sobre 5 a Android.

Celebració sense estar-nos de res

Amb motiu del primer any, diversos usuaris han compartit la seva experiència amb imaginBank i l’han resumida en una sola paraula. Aquest n’ha estat el resultat:

Però això no és tot… La commemoració d’un èxit com aquest es mereix una celebració amb tota mena de luxes i, per això, hem preparat el concurs #celebraimagin. Consisteix a celebrar el primer any d’imaginBank amb un vídeo curt o boomerang. La celebració més original i autèntica serà premiada amb una bicicleta elèctrica plegable Kaos i una càmera Rollei AC 400. Preparats?

Aquest concurs estarà disponible al web d’imagin i a les xarxes socials d’imaginBank.

Ara que ja t’ho hem explicat tot… no t’ho pensis més. Entra-hi, participa-hi i emporta’t un gran premi!

Accepto les condicions d'ús.