INNOVACIÓ

Viatja amb les teves targetes de manera segura

Temps de Lectura: 5 minuts

Viatja amb les teves targetes de manera segura
Avatar

CaixaBank

06 Juliol, 2022


Arriben les vacances, època en què es fan realitat tots aquells viatges que fa mesos que planegem. Les maletes, els mapes, les reserves d’allotjament… i els diners!

Per no haver de moure’ns amb efectiu i fer-ho tot molt més fàcil i segur, el més recomanable és utilitzar les targetes de dèbit i crèdit. Ara bé, abans de viatjar, has de tenir en compte els consells següents:

Ara bé, abans de viatjar, has de tenir en compte els consells següents:

  1. Assegura’t que les teves targetes estiguin activades per poder-les fer servir sense problemes.
  2. Comprova el límit i la disponibilitat del teu saldo. Pots modificar-lo a la teva oficina si preveus que necessitaràs més diners per a les teves vacances.
  3. Viatja amb una targeta de crèdit i una altra de dèbit. Recorda que a qualsevol oficina de CaixaBank pots portar-te una targeta MyCard al moment (lliurament immediat) sense haver d’esperar als 3-5 dies. És preferible viatjar amb una targeta de crèdit per assegurar-te que puguis operar en tots els sectors inclosos els lloguers de cotxe (rentings) i aerolínies…
  4. Confirma que les teves targetes funcionin correctament. Ves a qualsevol caixer de CaixaBank i fes una operació bancària, com per exemple treure diners.
  5. No portis mai apuntat enlloc el PIN de les teves targetes; simplement, recorda’l. Si ho prefereixes, pots triar un nou codi que et sigui més senzill de recordar a qualsevol dels nostres caixers. Per a la teva seguretat, et recomanem que no facis servir dades fàcilment deduïbles, com ara la teva data de naixement.
  6. Sigues caut. Quan marquis el PIN en caixers i establiments, procura que no el vegin altres persones.

A més, si ets client de CaixaBank, tingues present que amb CaixaBank Now podràs satisfer moltes necessitats encara que estiguis lluny de casa teva, com per exemple consultar el límit de crèdit de les teves targetes i el saldo dels teus comptes, o bé bloquejar les teves targetes de forma temporal o definitiva.

És normal que durant vacances apareguin dubtes. Si tens alguna consulta, pots trucar als nostres telèfons d’assistència les 24 hores del dia: 900 40 40 90 o +34 938 87 25 25 (des de l’estranger).

Pagar amb el mòbil, encara més fàcil

Els smartphones ens permeten accedir a una infinitat de serveis nous, com pagar amb el mòbil. Si prefereixes disposar de les teves targetes en el mòbil per pagar en comerços contactless, pots fer-ho a través de CaixaBank Now.

I si perdo la targeta?

En cas de pèrdua o robatori, si ets client de CaixaBank, disposes del servei gratuït CaixaBankProtect, que et protegeix davant qualsevol operació que no hagis fet tu. No oblidis que tens diversos mecanismes per garantir la seguretat de la teva targeta, com ara el sistema d’alertes SMS gratuïts, que t’avisen de les operacions més rellevants efectuades amb la teva targeta. Així, sempre estaràs informat del que passa amb les teves targetes.

En cas que et quedis sense targetes mentre ets a l’estranger per pèrdua, robatori o fins i tot deteriorament, recorda que CaixaBank posa a la teva disposició el servei de CaixaBankProtect Emergency, que ofereix diners en efectiu a qualsevol part del món en menys de tres hores.

Accepto les condicions d'ús.