Balanç de la 12a edició dels Premis EmprenedorXXI

Tecnologia i innovació són actualment dos dels vectors principals del creixement econòmic. Es necessiten molts ingredients per posar en marxa productes i serveis nous: talent, formació, finançament, infraestructures, xarxes de networking, etc. La innovació també necessita reconeixement per promoure la comercialització de les noves propostes i per donar impuls als emprenedors. Els Premis EmprenedorXXI van néixer amb la voluntat d’identificar les empreses innovadores que poden marcar el futur, reconèixer-les i donar-los suport. Promoguts per CaixaBank a través de DayOne ─la seva divisió especialitzada per a empreses tecnològiques i inversors─ conjuntament amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través d’ENISA a Espanya i el Banc BPI a Portugal, s’han convertit en una de les referències principals de la innovació a la península Ibèrica. A més, els premis gaudeixen del suport de 136 entitats col·laboradores regionals per a la seva organització i difusió.

Rebre un reconeixement com els Premis EmprenedorXXI, amb una entitat com CaixaBank darrere, atorga un segell de qualitat a la nostra empresa, atès que reconeix i valida el possible impacte que aquesta podria tenir en la societat

Premis a l'emprenedoria amb vocació internacional

El 2018 s’hi van presentar un total de 961 start-ups, fet que suposa un creixement del 36,4% en el nombre de candidatures respecte al 2017.

Pel que fa a la categoria territorial, que premia les empreses amb més impacte en el seu territori, els tradicionals actes de lliurament es van englobar dins una nova iniciativa de CaixaBank, els DayOne Innovation Summits, unes jornades d’innovació, tecnologia i emprenedoria que pretenen ser una referència com a punt de trobada dels principals agents dels ecosistemes d’innovació de cada territori. Les jornades DayOne Innovation Summit han tingut més de 3.900 assistents, 232 ponents en 19 summits i prop de cent sessions organitzades entre ponències, taules rodones i activitats de networking.

A banda de la dotació econòmica, les empreses guanyadores del premi territorial i les empreses guanyadores i finalistes sectorials han tingut accés a un programa d’acompanyament internacional. En aquesta edició, i segons la fase de desenvolupament de cada projecte, aquests programes d’acompanyament s’han fet a Silicon Valley ─un programa impulsat per ESADE en col·laboració amb la Singularity University─ i a la Universitat de Cambridge, al Regne Unit, on els participants han pogut gaudir del curs internacional de creixement empresarial Ignite Fast Track.

Durant la seva història, un total de 6.871 empreses de nova creació han participat en els Premis EmprenedorXXI i cada any més de 400 empresaris, emprenedors, inversors i representants d’entitats vinculades a l’emprenedoria participen en els comitès tècnics i jurats. Per tot això, els Premis EmprenedorXXI es consideren els premis de referència per a start-ups d’Espanya i Portugal i una iniciativa decisiva per a l’impuls dels millors projectes d’emprenedoria.

Haver aconseguit ser un dels guanyadors ha suposat una gran satisfacció per a tot l'equip. A més, ha reforçat la nostra marca i ha originat noves oportunitats comercials.

Pablo Enciso, CEO de Predictiva

Guanyadors de la 12a edició dels Premis EmprenedorXXI

Els premis de referència per a start-ups d’Espanya i Portugal i una iniciativa decisiva per a l’impuls dels millors projectes d’emprenedoria.

Categoria sectorial

Categoria territorial

 

Comparteix aquest post en xarxes socials