ECONOMIA

CaixaBank, elegit ‘Best Bank in Spain 2012’ per Euromoney

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

06 Juliol, 2012


La revista financera Euromoney ha guardonat CaixaBank com a ‘Best Bank in Spain 2012’. La publicació britànica ha valorat la solvència financera de l’entitat i el fort creixement experimentat en els últims anys, sense abandonar els valors corporatius fundacionals de la institució.

El premi de Euromoney Magazine reconeix també la gran fortalesa comercial de CaixaBank, líder al mercat espanyol amb més de 13 milions de clients i més de 6.000 oficines, i uns actius de 342.000 milions d’euros. A més, CaixaBank preveu superar abans d’acabar aquest any la xifra de 800.000 accionistes.

Isidre Fainé, president de CaixaBank, ha agraït el premi, assegurant que guardons com el concedit per Euromoney reforcen l’objectiu de l’entitat de “mantenir un alt nivell d’exigència per a crear valor per als nostres accionistes i oferir el millor servei possible als nostres clients”.

Per la seva banda, el conseller delegat de CaixaBank, Joan Maria Nin, ha destacat “la necessitat de consolidar el lideratge actual de CaixaBank a Espanya a través d’un creixement sostenible en tots els segments especialitzats del mercat de banca de particulars, banca privada i de empreses”.

La informació completa del premi ‘Best Bank in Spain 2012’ està disponible a la Sala de Premsa de CaixaBank.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari