ECONOMIA

CaixaBank inaugura una nova oficina a Tànger

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

27 Novembre, 2013


CaixaBank amplia la seva presència al Marroc, on ja tenia una sucursal a Casablanca, amb l’obertura d’una nova oficina a Tànger, en un pas més per donar suport a les empreses amb interessos en aquest país. CaixaBank, el major banc del mercat espanyol, es converteix, d’aquesta manera, en l’única entitat espanyola operativa en una regió del nord del Marroc on operen més de 250 empreses espanyoles.

Sucursal de CaixaBank a Casablanca

Imatge de la sucursal de Casablanca

L’entitat disposava des de fa quatre anys d’una oficina a Casablanca, per la qual cosa es tracta d’un banc plenament operatiu al país, que ofereix qualsevol tipus de serveis bancaris, de finançament i comerç exterior, tant a les empreses establertes en el territori com a les que s’hi volen establir.

L’economia del Marroc té un important potencial de creixement. En els últims anys, els intercanvis comercials hispano-marroquins han experimentat un fort increment, impulsats pel desenvolupament econòmic del país i la seva integració en els mercats internacionals. La progressió del sector de serveis i les fortes inversions en el sector industrial fan preveure un creixement econòmic mitjà per damunt del 4,5% per al període 2013-2017.

Espanya ja és el primer client i el primer proveïdor del Marroc, per davant de França, la Xina, els Estats Units i l’Aràbia Saudita. Actualment, hi ha més de 900 empreses espanyoles instal·lades en diferents sectors productius de l’economia marroquina. Els sectors prioritaris per a l’empresa espanyola són les energies renovables, les infraestructures, l’agroindústria i l’alimentació, el tractament d’aigües, l’automoció i l’equipament industrial.

Més informació a la Nota de Premsa de CaixaBank

Accepto les condicions d'ús.