ECONOMIA

Claus de la primera reunió de Gonzalo Gortázar amb el Comitè Consultiu d’Accionistes CaixaBank

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

17 Novembre, 2014


Els accionistes, clients, analistes financers i la ciutadania s’interessen cada vegada més pels actius intangibles de les empreses i no només pels beneficis econòmics. Amb aquesta premissa, i amb l’objectiu de contribuir a millorar la comunicació i la transparència amb els nostres accionistes, vam crear l’any 2010 el Comitè Consultiu d’Accionistes de CaixaBank.

Gonzalo Gortázar es reuneix amb el Comitè Consultiu d'Accionistes de CaixaBank

Dijous passat, 13 de novembre, Gonzalo Gortázar es va reunir amb aquest comitè per primer cop després del seu nomenament com a Conseller Delegat de l’entitat el juny. Durant aquesta reunió, Gortázar va compartir els últims canvis que s’han produït en l’estructura i organització del Grup, els èxits aconseguits en un context de crisi econòmica, i el reforç del lideratge de CaixaBank en el mercat, que ens situa com a la primera entitat en banca minorista a Espanya.

Propers reptes i propostes

Així mateix, Gortázar va destacar els desafiaments principals a què s’enfronta CaixaBank en els propers anys: millora del marge d’interessos, normalització del balanç i reactivació del crèdit. Per part seva, el Comitè ha valorat positivament dues iniciatives que van sorgir en l’anterior reunió i que s’acaben de posar en marxa:

Així mateix, aquest òrgan va presentar dues necessitats que tenen en aquests moments els accionistes: potenciar les presentacions corporatives, amb l’objectiu de millorar la proximitat i la transparència d’informació amb aquest col·lectiu; així com potenciar la newsletter corporativa, per dotar-la de continguts informatius i nous formats, com el vídeo.

Et convidem a conèixer més dades sobre el Comitè Consultiu d’Accionistes.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari