INNOVACIÓ

Comprar amb el mòbil serà una realitat a Sitges

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

17 Febrer, 2010


“la Caixa”, Telefónica i Visa posaran en marxa una experiència pionera a Espanya que permetrà realitzar compres mitjançant telèfons mòbils dotats de tecnologia NFC (Near Field Communication).

Aquest innovador projecte pilot, denominat “Mobile Shopping Sitges 2010” i en el que també col·laboren Samsung i l’Ajuntament de Sitges, és el primer que es realitza a nivell europeu en un escenari real amb un volum de participants tan elevat. En total, unes 1.500 persones i uns 500 comerços de Sitges col·laboraran durant sis mesos en aquesta iniciativa.

Per a realitzar una compra, l’usuari, client de “la Caixa” i Telefónica, només tindrà que apropar el mòbil al terminal punt de venda després de què el comerciant introdueixi l’import de la compra. Uns indicadors assenyalaran llavors que la lectura ha estat correcta i el visor del terminal reflectirà que l’operació ha estat acceptada.

“la Caixa” es converteix, amb aquest projecte, en la primera entitat financera que posa en marxa un sistema de pagament contactless a través del mòbil, a gran escala i en un escenari real. Aquest projecte pilot reafirma l’aposta de l’entitat per les noves tecnologies aplicades al sector financer.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari