ECONOMIA

Coneix les 8 empreses guardonades al maig amb els Premis EmprenedorXXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Juny, 2014


Coneix als guanyadors autonòmics dels VIII Premis EmprenedorXXI

Cada vegada són més les companyies que tenen una idea innovadora i amb potencial de fer créixer l’empresa. Amb l’objectiu de donar suport a aquestes entitats, el 2007 van néixer els Premis EmprenedorXXI de ”la Caixa”. Aquest any se celebra la vuitena edició d’aquests guardons en què es premiaran més de 40 projectes. En el post d’avui et presentem els primers 8 projectes reconeguts en les fases autonòmiques.

Aquests reconeixements impulsats per ”la Caixa” en col·laboració amb el Ministeri d’Indústria, Energia i Comerç, a través d’ENISA (Empresa Nacional d’Innovació), donen suport a les pimes que incorporen la innovació i el disseny com a factors estratègics per a la competitivitat de l’economia espanyola.

Durant el mes de maig, hem reconegut els primers 8 projectes dins les fases autonòmiques. Vols saber alguna cosa més sobre els guanyadors?

1. Madrid. La iniciativa Bluelife Battery, guanyadora de la fase autonòmica d’aquesta regió, treballa en el desgast extern de les bateries híbrides enfocat principalment en el sector dels taxis. Entre els principals avantatges del seu treball destaca l’augment de la vida útil de les bateries, fins a 4 vegades més que les normals, i la reducció del seu impacte mediambiental.

2. Múrcia. miLeyenda desenvolupa aplicacions en l’àmbit de l’esport social. Què pots fer amb elles? Organitzar partits i convidar els teus contactes, emmagatzemar els teus resultats i compartir-los amb els teus amics, a més de poder publicar la informació de cada partit en xarxes socials, o enviar-los per e-mail i whatsapp.

3. Les Balears. MeteoClim Services és una companyia que genera prediccions meteorològiques i les posa a disposició d’organitzadors d’esdeveniments o activitats esportives, torres de control o aplicacions mòbils.

4. Astúries. Dogram és una empresa que desenvolupa tecnologia per a la documentació tècnica i reproducció, tant virtual com física, d’elements del patrimoni artístic i cultural, des de peces de museu i escultures fins a excavacions arqueològiques.

5. La Rioja. Viwom és una companyia de videomàrqueting a Internet que té com a objectiu revolucionar aquest sector a través del Viwomail. Què és el Viwomail? Es tracta d’un vídeo que es reprodueix directament en l’e-mail perquè arribi als públics d’interès de les empreses.

6. Aragó. L’empresa reconeguda en aquesta empresa ha estat Teku Studios, una empresa que va més enllà del concepte tradicional de videojoc, en fusionar les tècniques artístiques tradicionals, com aquarel·les i collage, amb les últimes tecnologies d’avantguarda.

7. Extremadura. L’empresa Parsonia desenvolupa dispositius de detecció i anàlisi del comportament humà per diagnosticar el trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH).

8. Cantàbria. Genetracer Biotech té com a objectiu convertir-se en un referent espanyol en els avenços en la medicina de precisió per dissenyar nous tractaments predictius, preventius, personalitzats i participatius, per part de l’atenció sanitària.

Durant el mes de juny, els Premis EmprenedorXXI premiaran 9 projectes més. Tots els guanyadors d’aquestes fases autonòmiques competiran per un premi de 20.000 euros en la fase nacional, que tindrà lloc el mes de novembre.

Què t’han semblat les iniciatives vencedores? T’agradaria conèixer més en profunditat alguna d’aquestes empreses?

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari