ECONOMIA

Què són les línies ICO?

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

18 Febrer, 2013


líneas ICOLes línies ICO són unes línies de finançament que l’ICO posa a la disposició dels autònoms i tota mena d’empreses, a través d’entitats financeres, amb la finalitat d’aportar finançament mitjançant la dotació de fons.

L’ICO aporta fons i estableix les característiques i les condicions financeres principals (tipus d’interès, terminis, carències, etc.), però són les entitats financeres les que assumeixen el risc de les operacions i, per tant, les que també s’encarreguen d’analitzar l’operació i comprovar-ne la viabilitat.

”la Caixa” va concedir l’any 2012 un total de 21.054 crèdits de les Línies ICO a autònoms, pimes i empreses per un import global de 944 milions d’euros, amb un import mitjà per operació de 45.000 euros. En aquest sentit, ha potenciat especialment la Línia ICO per a Emprenedors, en què ha gestionat el 26,4% del volum total del mercat.

Actualment, ja estan disponibles les noves Línies ICO 2013, amb les quals els autònoms i les empreses poden finançar projectes d’inversió i enfortir la seva posició de liquiditat.

Per a més informació, pots consultar les preguntes més freqüents de les Línies ICO.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari