INNOVACIÓ

El Premi EmprenedorXXI reconeix les 40 empreses més innovadores del país

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

25 Juny, 2013


El 17 de juny passat es va celebrar l’últim acte de lliurament de la fase autonòmica del Premi EmprenedorXXI a Madrid. Amb aquest lliurament es tanca la primera fase d’aquesta setena edició, que ha reconegut 17 emprenedors en fase inicial i 23 en fase de creixement.

La categoria ‘emprens’ ha premiat 17 guanyadors autonòmics, que competiran ara pel guardó estatal, que els reconeixerà com l’empresa innovadora amb més potencial de creixement a Espanya. Però abans, aquestes empreses es podran beneficiar d’una beca que els portarà a Cambridge a participar en el curs Ignite Fast Track, adreçat a emprenedors en etapes inicials, i de la possibilitat de seguir el programa d’acompanyament que ofereix Caixa Capital Risc a les seves empreses participades.

La categoria ‘creixes’, que identifica les empreses de 2 a 7 anys en fase d’expansió, també ha seleccionat 23 iniciatives empresarials de tot Espanya. Pel sol fet de ser seleccionades, les 23 participaran en el programa Executive Growth Program, dissenyat i impartit per ESADE i IESE i adreçat a empreses en creixement. I les 9 finalistes optaran als guardons sectorials –que consisteixen en aportacions econòmiques de 50.000 euros– i a la beca programa d’acompanyament que ofereix Caixa Capital Risc a les seves empreses participades.

Guanyadors edició 2013

Coneix aquí les empreses premiades en l’edició 2013.

Pots seguir les novetats del Premi EmprenedorXXI a través d’aquest bloc o des del compte de Twitter @Emprendedor_XXI

Accepto les condicions d'ús.