SOSTENIBILITAT

”la Caixa” manté les marques de les entitats que integraven Banca Cívica

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

23 Juliol, 2012


El pròxim 3 d’agost està previst que es faci efectiu el canvi de retolació de més de 1.300 oficines de Banca Cívica, després de l’aprovació de la integració de CaixaBank i Banca Cívica pels òrgans de govern de les dues entitats.

La marca Banca Cívica deixarà d’utilitzar-se i les oficines que formaven part d’aquest banc lluiran, en els seus territoris d’origen, les seves respectives marques (CajaCanarias, Caja Navarra, Caja de Guadalajara, Caja de Burgos o Cajasol), al costat del símbol de “la Caixa”.

“la Caixa” ha decidit mantenir aquestes marques pel seu arrelament, història, significació, aportació i penetració a cadascun dels seus respectius territoris, demostrant així el seu compromís amb les persones, famílies, empreses i la societat en general d’aquests territoris. Aquest compromís permetrà reforçar els projectes de l’Obra Social.

Integració dels sistemes informàtics en menys d’un any

L’operativa dels clients de Banca Cívica no canviarà, pràcticament, fins a la migració de la plataforma operativa de cada entitat, en un procés que tindrà una durada inferior a un any i que es farà de manera esglaonada:

Com a novetat, a partir del 3 d’agost, tots els clients de Banca Cívica podran efectuar reintegraments a dèbit amb les seves targetes, sense cap comissió, en tota la xarxa de caixers automàtics de ”la Caixa” que, després de la fusió, assolirà la xifra de 10.000 caixers a tot Espanya.

Els clients no hauran de realitzar cap gestió

En realitzar aquestes integracions, els comptes corrents i les llibretes d’estalvi de les esmentades entitats canviaran de numeració. Aquest canvi, no obstant això, no afectarà als rebuts domiciliats ni a les transferències ni als abonaments rebuts. Per tant, no caldrà que el client realitzi cap gestió. Els crèdits i hipoteques contractats mantindran igualment les condicions pactades.

Les targetes de Banca Cívica podran utilitzar-se fins que l’activació de les noves targetes de “la Caixa” que els usuaris rebran en el seu domicili, després de la integració dels sistemes informàtics i que inclouen el servei gratuït CaixaProtect, que protegeix contra el frau i el robatori.

Accepto les condicions d'ús.