INNOVACIÓ

”la Caixa” posa en marxa el seu canal a Twitter

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

06 Juny, 2011


”la Caixa” acaba d’engegar un nou canal d’informació en Twitter. Aquesta xarxa social té més de 200 milions d’usuaris a tot el món i a Espanya està gaudint d’una gran acceptació. De fet, ha estat el país europeu que ha experimentat un major creixement en Twitter l’últim any, amb un 151%.En principi, es tracta d’un servei automàtic d’informació que té l’objectiu de difondre les principals notícies que es publiquin tant en aquest bloc, com a la sala de premsa de ”la Caixa”.

A més, ofereix un innovador servei que permet a l’usuari de Twitter localitzar qualsevol oficina ”la Caixa”. Per a això, haurà d’enviar un tweet directament a @InfoCaixa_cat seguit de #ofi indicant algun paràmetre com ara: l’adreça, el número d’oficina, el codi postal o la població.

Exemple de tweet: “@infocaixa_cat #ofi La Pobla de Segur”

El servei també ofereix la possibilitat de buscar l’oficina més pròxima a l’usuari que posseeixi un dispositiu amb geolocalització. En aquest cas, es rep un missatge amb la direcció concreta i un link que enllaça amb un mapa en el qual es mostra la posició de l’usuari i la de l’oficina més pròxima.

@infoCaixa, “la Caixa” en Twitter

Més informació

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari