INNOVACIÓ

”la Caixa” premia 42 empreses amb un alt potencial de creixement a Espanya

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

16 Abril, 2012


Des del dia 20 de març passat està oberta la convocatòria per a la sisena edició del Premi EmprenedorXXI, un guardó al qual s’han presentat més de 1.600 empreses espanyoles en les cinc edicions que se n’han fet i en el qual més de 100 han estat reconegudes en les diferents categories.La iniciativa, impulsada per ”la Caixa” i co-atorgada per ENISA, té l’objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores creades fa poc temps amb més potencial de creixement a Espanya.

El Premi EmprenedorXXI arriba a una nova edició, convertit en la iniciativa per a projectes d’innovació més consolidada i amb millor dotació econòmica del país. Els guanyadors de les diferents categories poden aspirar a un total de 42 premis, que inclouen aportacions econòmiques de diverses quanties, activitats de formació en escoles de negoci de prestigi internacional i la participació en un pont tecnològic a Silicon Valley. El premi principal, destinat a l’empresa més innovadora d’Espanya en la categoria creixesXXI, puja a 100.000 €.

A continuació, trobareu un petit resum dels guanyadors de l’última edició:

Guanyador (Navarra): premi de 100.000 €

Orbital Aerospace


Orbital Aerospace és una empresa internacional d’innovació, pionera per l’especialització en el disseny, implementació, verificació i certificació de sistemes d’aviònica i defensa.

2n classificat (Catalunya): premi de 40.000 €

Flumotion


Flumotion proveeix solucions multiformat per a la publicació de vídeo i àudio sobre internet tant en directe com sota demanda, i proporciona eines que permeten la gestió i monetització dels continguts.

3r classificat (Madrid): premi de 20.000 €

Agnitio


Agnitio es dedica al reconeixement de la veu com a empremta dactilar, amb finalitats principalment de seguretat, i presenta uns avantatges tecnològics destacables davant dels competidors, com ara la independència de l’idioma i del canal que es fa servir.

4t classificat (Andalusia): premi de 10.000 €

Xtraice


Xtraice construeix i instal·la pistes de gel ecològic. Els panells que formen les pistes de gel XTRAICE estan fabricats amb una tecnologia única, que permet lliscar-hi amb patins de fulla, com en una pista de gel convencional.

5è classificat (Galícia): premi de 5.000 €

Nanogap


Nanogap fabrica nanomaterials amb un ampli rang de propietats i beneficis que permeten l’ús com a reactius i/o matèria primera en diferents mercats (materials, electrònics i salut).

Per a més informació sobre la convocatòria, consulta el web d’EmprenedorXXI.

A través d’aquest bloc, el compte de Twitter @Emprendedor_XXI i el canal de YouTube, anirem informant de les novetats més rellevants.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari