INNOVACIÓ

L’Emprenedoria Social, cercant la innovació als projectes humanitaris

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

23 Agost, 2013


”la Caixa”, a través de l’Obra Social, continua renovant el seu compromís amb les entitats que treballen per oferir oportunitats als col·lectius més vulnerables. Per això cada any llança diverses convocatòries de programes d’ajudes que beneficien centenars de projectes destinats a lluitar contra la pobresa i l’exclusió social.

Amb el Programa d’ajudes per a Projectes d’Iniciatives Socials 2013, per exemple, l’Obra Social ”la Caixa” invertirà prop de 4 milions d’euros a 188 projectes socials de tota Espanya. Un altre dels principals programes que l’entitat promou aquest any és el Programa d’Emprenedoria Social (obertura convocatòria el 19 de setembre de 2013), dirigit a emprenedors socials, empreses socials joves i entitats socials que inicien la seva primera línia de negoci.

La figura de l’emprenedor social representa avui en dia una manera innovadora d’afrontar els problemes socials, doncs planteja noves maneres de solucionar les necessitats socials a través de projectes viables econòmica, social i mediambientalment. Buscant sempre recursos per a la igualtat d’oportunitats, l’Obra Social ”la Caixa” vol amb aquest programa involucrar-se en projectes de nova creació, oferint:

•    Formació i acompanyament gerencial
•    Xarxa d’emprenedors socials
•    Imatge i visibilitat per les iniciatives
•    Recolzament econòmic

Gràcies a aquest suport integral les empreses de nova creació incrementaran el seu impacte social, s’augmentaran les probabilitats d’èxit de les noves iniciatives emprenedores i s’accelerarà la consolidació d’empreses socials de nova creació.

El termini de presentació de projectes s’inicia el dia 19 de setembre i finalitza el 21 d’octubre de 2013. La resolució de la convocatòria tindrà lloc al mes de març de 2014 a través de la pàgina web de l’Obra Social ”la Caixa”.

Informa’t sobre la Convocatòria 2013 del Programa d’Emprenedoria Social

Pots veure els projectes seleccionats de la segona edició de Emprenedoria Social

Accepto les condicions d'ús.