ECONOMIA

Les meves finances, un servei per poder veure tots els teus bancs en un únic portal

Temps de Lectura: 5 minutos

Les meves finances, un servei per poder veure tots els teus bancs en un únic portal
Avatar

CaixaBank

26 Juny, 2018


CaixaBank ha llançat fa poc Now, una iniciativa pensada per agrupar tots els serveis digitals de l’entitat sota un mateix concepte. Aquest projecte engloba una àmplia gamma de productes creats per ajudar les famílies a gestionar la seva economia personal de forma fàcil i immediata, com ara l’eina Les meves finances.

Les meves finances: la manera més còmoda i senzilla de gestionar les finances personals

En el context de Family Now, CaixaBank ha aprofitat per renovar el servei Les meves finances, una eina intel·ligent per ajudar els seus clients en la gestió de la seva economia personal —ingressos i despeses, domiciliacions, pressupostos mensuals— amb avenços com ara predir quan arribaran els seus pròxims rebuts, si un rebut en concret és anormalment elevat o si s’espera un nou càrrec que deixarà el compte en descobert de manera imminent.

El nou Les meves Finances de CaixaBank renova el seu disseny per oferir una millor experiència d’usuari i incorpora noves prestacions, com l’Informe Now per consultar la informació més rellevant de la teva evolució financera durant l’últim mes en un format gràfic i molt visual. A més, el client pot afegir tots els seus comptes i targetes dels seus altres bancs a la plataforma per, així, poder consultar tots els seus moviments sense sortir de Les meves finances.

Avantatges del servei Les meves finances renovat

  • Tots els teus bancs en un mateix entorn per gestionar millor la teva economia. Una visió global de les teves finances personals en un únic lloc.
  • Veure els saldos totals de tots els teus comptes, tant de CaixaBank com dels teus altres bancs.
  • Veure de manera ordenada tots els teus ingressos i despeses dels comptes i targetes de tots els teus bancs.
  • Tots els moviments d’altres entitats classificats automàticament per categories perquè puguis controlar millor en què gastes els teus diners.
  • Possibilitat de trobar la informació que més t’interessa. Fins a dos anys de moviments amb la possibilitat de filtrar per entitat, comptes, categories i dates i comparar entre anys.
  • Controlar el teu nivell de despesa creant pressupostos per categories que englobin tots els teus bancs.
  • Possibilitat d’afegir etiquetes i comentaris als moviments perquè no t’oblidis dels petits detalls.Gràcies a aquesta estratègia, CaixaBank s’ha situat entre els bancs més ben valorats del món per la qualitat dels seus serveis digitals. El 2017, l’entitat va rebre el premi de The Banker, publicació del Grup Financial Times, al Millor Projecte Tecnològic de l’Any pel llançament del xatbot d’imaginBank, un servei d’ajuda al client per conèixer ofertes i descomptes exclusius basat en intel·ligència artificial. Així mateix, la revista Global Finance ha premiat CaixaBank com a Millor Banc Digital a Espanya, Millor Banc Digital d’Europa Occidental 2017 i Millor Banc del Món en Social Media 2017.

Per aquest motiu i molts altres, l’entitat és avui dia el líder en banca online i banca mòbil a Espanya, amb 5,7 milions de clients, dels quals 4,3 milions operen a través del seu terminal.

Gràcies a aquesta estratègia, CaixaBank s’ha situat entre els bancs més ben valorats del món per la qualitat dels seus serveis digitals. El 2017, l’entitat va rebre el premi de The Banker, publicació del Grup Financial Times, al Millor Projecte Tecnològic de l’Any pel llançament del xatbot d’imaginBank, un servei d’ajuda al client per conèixer ofertes i descomptes exclusius basat en intel·ligència artificial. Així mateix, la revista Global Finance ha premiat CaixaBank com a Millor Banc Digital a Espanya, Millor Banc Digital d’Europa Occidental 2017 i Millor Banc del Món en Social Media 2017.

Accepto les condicions d'ús.