SOSTENIBILITAT

Eradicar la pobresa infantil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

15 Desembre, 2009


L’Obra Social “la Caixa” ha destinat més de 100 milions d’euros a CaixaProinfància, el programa de superació de la pobresa infantil que l’entitat financera impulsa des de fa dos anys i amb el que manté un ferm compromís d’estabilitat que permet l’atenció continuada i a llarg termini dels menors beneficiaris. CaixaProinfància ha arribat a 139.095 nens d’entre 0 i 16 anys de tot Espanya, així com a les seves famílies que passen per una situació de dificultat.

El percentatge de nens pobres ha augmentat en els darrers anys en la majoria de països desenvolupats, incloent-hi Espanya, convertint-se en la màxima prioritat d’UNICEF.

La finalitat d’aquesta iniciativa és garantir que, malgrat les dificultats, aquestes llars tinguin la porta oberta a un futur millor i gaudeixin de les mateixes oportunitats que la resta. Un dels objectius fonamentals del programa és garantir la promoció socioeducativa del nen, a través d’ajudes destinades al reforç educatiu, suport psicològic, centres oberts, colònies i campaments infantils i escoles d’estiu. Entre aquestes ajudes s’inclouen les que faciliten l’accés a béns bàsics (alimentació, productes d’higiene, equipament escolar, ulleres i audiòfons).

La iniciativa de “la Caixa” es desenvolupa a deu ciutats espanyoles i les seves àrees metropolitanes: Barcelona,València, Sevilla, Múrcia, Màlaga, Madrid, Bilbao, Saragossa,Balears i Canàries.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari