SOSTENIBILITAT

L’Obra Social ”la Caixa” obre la convocatòria d’ajuts “Art per a la Millora Social”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

11 Maig, 2015


El filòsof i escriptor estatunidenc Elbert Hubbard (1856 – 1915) va dir en al seu dia: “L’art no és una cosa, sinó un camí”. Aquesta frase, que ha passat a ser una de les cites cèlebres més conegudes sobre l’art, pren sentit aquest mes en el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social ”la Caixa” gràcies a la convocatòriaArt per a la Millora Social.

Convocatòria d’ajuts “Art per a la Millora Social”

Aquest nou programa d’ajuts neix amb el convenciment que participar en activitats artístiques reporta beneficis tant a nivell individual com col·lectiu. Seguint amb aquesta premissa, la convocatòria té com a objectiu donar suport a projectes que tinguin l’art com a base i que impliquin la participació de col·lectius en situació de vulnerabilitat o persones d’un mateix entorn o barri per afavorir processos de transformació social.

Poden participar en aquesta convocatòria tant equipaments i entitats culturals com artistes que vulguin desenvolupar projectes artístics amb una finalitat social. Poden estar relacionats amb qualsevol de les disciplines artístiques: arts plàstiques, teatre i circ, dansa, fotografia i vídeo, música i literatura. L’Obra Social ”la Caixa” aportarà fins a 15.000 euros als projectes seleccionats per donar suport al seu desenvolupament.

El termini de presentació està obert fins al 29 de maig, moment en el qual es tancarà l’admissió de projectes per avaluar a tots els participants. Alguns requisits i criteris que tindrà en compte el comitè d’experts són la intervenció de professionals de la disciplina artística escollida per al projecte, la continuïtat i la sostenibilitat de la proposta i l’ús de l’art com a eina d’intervenció social, entre d’altres.

Pots consultar tota la informació i les bases relacionades amb la convocatòria “Art per a la Millora Social” (PDF).

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari