SOSTENIBILITAT

L’Obra Social ”la Caixa” promou el programa “Ciència per a la societat, amb la societat”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

14 Abril, 2014


Des de l’Obra Social ”la Caixa” apostem per construir una societat basada en el coneixement, apropant la ciència i la investigació a les persones.

Prova d’això és el programa “Ciència per a la societat, amb la societat“, que fomenta la divulgació i el desenvolupament de les vocacions científiques, i promou la investigació com a motor de progrés social.

Aquest programa ofereix una àmplia proposta d’activitats innovadores que s’actualitzen constantment amb els últims avenços sorgits dels projectes d’investigació que impulsem.

En aquest sentit, cal destacar el recent lliurament de premis de RecerCaixa, que impulsa la investigació científica d’excel·lència a Catalunya, a través de projectes amb vocació transformadora que plantegen solucions innovadores a problemes de la societat, com la crisi econòmica, l’educació, la inclusió social, l’ocupació, entre altres.

Aquesta és la quarta edició d’aquests ajuts a la investigació que, des de l’any 2010, han permès impulsar 94 projectes de recerca als que han destinat més de 6 milions d’euros.

Accepto les condicions d'ús.