ECONOMIA

Més de 7.000 llocs de treball per a persones en risc d’exclusió

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

02 Setembre, 2013


Incorpora, el programa d’integració laboral que impulsa l’Obra Social ”la Caixa”, ha facilitat 7.286 llocs de treball a tot Espanya durant els primers mesos d’aquest any.

Aquesta fita ha estat possible gràcies a la implicació de 3.265 empreses, repartides per totes les províncies

El principal objetiu d’Incorpora és crear oportunitats de treball per als més desafavorits com a mecanisme per combatre la seva exclusió social.

En marxa des del 2006, el programa està pensat per a col·lectius en situació de vulnerabilitat (persones amb discapacitat, aturats de llarga durada, exreclusos, joves en risc d’exclusió, immigrants i víctimes de la violència de gènere, entre altres).

Incorpora ofereix a les empreses un servei gratuït d’assessorament i acompanyament en accions de responsabilitat social corporativa, en aquest cas, centrades en la integració laboral de persones en situació de vulnerabilitat.

Els tècnics d’inserció, figures clau

El programa disposa de 659 d’aquests professionals, el paper d’enllaç dels quals és determinant en tots els processos d’integració laboral. Entre les tasques dels tècnics, destaquen la prospecció d’empreses, el seguiment del procés de formació del beneficiari i l’acompanyament laboral de la persona inserida.

Com s’accedeix al programa

Les persones interessades a acollir-se a aquest programa es poden adreçar a qualsevol de les entitats col·laboradores

Més informació sobre el balanç del programa Incorpora a la nota de premsa

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari