INNOVACIÓ

Molecor i Gomavial, guanyadors del Premi EmprenedorXXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Octubre, 2012


Molecor, una jove empresa de Madrid especialitzada en tecnologia de fabricació de PVC-O, ha guanyat la sisena edició del Premi EmprenedorXXI en la categoria CreixesXXI, adreçada a projectes empresarials amb trajectòria de més de 2 anys. L’empresa ha aconseguit un premi econòmic de 100.000 €, el de més quantia en una convocatòria per a emprenedors a Espanya.

Guanyadors sisena edició del Premi EmprenedorXXI

Gomavial Solutions, una empresa que es dedica a dissenyar i fabricar productes d’alt valor afegit elaborats a partir de pneumàtics en desús, ha resultat guanyadora de la categoria EmprensXXI, per a empreses de nova creació, amb la qual cosa rebrà un premi de 20.000€. A més, la companyia participarà en el viatge a Silicon Valley que ”la Caixa” organitza per al mes de novembre vinent per mantenir reunions de contacte amb empreses tecnològiques de referència mundial.

A més, s’han atorgat els premis següents:

 • Primer finalista de creixesXXI, amb un premi de 40.000€:
  SocialPoint, empresa que desenvolupa videojocs per a xarxes socials i dispositius mòbils.
 • Segon finalista de creixesXXI, amb un premi de 20.000€:
  Avinent, empresa que exerceix l’activitat en el sector dental i ha desenvolupat un sistema d’implants amb un alt valor afegit.
 • Dos accèssits de l’Obra Social ”la Caixa”, amb un premi de 12.500€ cadascú:
  DisRas, que es dedica a fabricar una pròtesi estètica transparent i hipoal·lergògena per solucionar el problema d’orelles desenganxades.
  eWaste, primera planta de tractament de residus elèctrics d’Europa que ofereix un servei de descontaminació de residus altament perillosos.
 • Accèssits a la innovació tecnològica i nomenament com a ambaixadora de la iniciativa internacional “Israel StartUp Nation” (iSUN):
  Tedcas, especialitzada en el desenvolupament d’interfícies gestuals i de veu amb tecnologia Kinect.

Un minut, una empresa! Pots veure els vídeos amb entrevistes de cada una de les empreses guanyadores i finalistes del Premi EmprenedorXXI.

A més, pots veure una selecció de fotografies del lliurament del Premi EmprenedorXII (Pinterest de ”la Caixa”)

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari