INNOVACIÓ

Noves etiquetes TAP Visa contactless de ”la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

21 Febrer, 2013


”la Caixa” està implantant a Barcelona un nou mitjà de pagament contactless que es basa en etiquetes TAP Visa per a telèfons mòbils. Actualització: disponible ja per tots els clients.

El sistema consisteixen un adhesiu TAP Visa contactless, que s’ha dissenyat per fer transmissions de dades segures i que es pot col·locar al revers de qualsevol mòbil, sigui quin en sigui el model. El sistema TAP Visa contactless funciona de la mateixa manera que les targetes contactless actuals, de les quals ”la Caixa” ja n’ha emès més d’un milió arreu de l’Estat.

En aquest vídeo veuràs com n’és, de fàcil, fer servir el nou sistema de pagament TAP Visa contactless:

A més, ”la Caixa” ha desenvolupat una aplicació web mòbil gratuïta, disponible a CaixaMòbil Store, amb versions pera iOs, Android i Blackberry. Aquesta aplicació permet gestionar les operacions que s’han fet amb la TAP Visa contactless: la consulta de les transaccions, el fraccionament del pagament, etc. Per poder controlar totalment les operacions que s’han dut a terme, per cada compra que es fa s’envia un missatge de text al telèfon del client, des del qual podrà accedir a aquesta aplicació mòbil.

El sistema té les mateixes condicions de seguretat i encriptat que les del pagament a través d’una targeta amb chip. Amés, ”la Caixa” extén als pagaments amb TAP la garantia del servei gratuït CaixaProtect.

Avui dia, ja s’han començat a enviar els adhesius TAP Visa contactless, coincidint amb la celebració del Mobile World Congress 2013. Només a Barcelona, ”la Caixa” té més de 16.000 TPV de pagament sense contacte distribuïts a botigues, centres comercials, museus i diversos equipaments, i també a 1.000 taxis.

Més informació sobre què és el pagament contactless.

Més informació en la Nota de Premsa de CaixaBank.

Accepto les condicions d'ús.