SOSTENIBILITAT

”la Caixa” impulsa el paper de la gent gran amb els premis Vida Activa

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

29 Novembre, 2013


El Club Ara de “la Caixa” organitza els primers Premis Vida Activa per a gent gran. Aquesta iniciativa s’emmarca en el programa que “la Caixa” ofereix a aquest col·lectiu amb avantatges financers, de salut, benestar, cultura i oci

L’objectiu del certamen és impulsar la participació i el paper actiu de la gent gran en la societat a través del testimoni i del reconeixement a persones grans que afronten la vellesa amb actitud positiva.

A la primera edició dels Premis Vida Activa:

  • s’hi han presentat 652 textos i vídeos realitzats per persones grans de tot Espanya, que descriuen el seu dia a dia i expressen les seves inquietuds.
  • durant el mes d’octubre s’ha realitzat una votació popular a través del web del Premi, amb més de 100.000 votacions.
  • a través d’una gran difusió a xarxes socials, principalment Facebook, els grans han pogut compartir el seu testimoni amb familiars i amics.
  • d’entre els participants, s’han seleccionat 20 finalistes, que procedeixen de Catalunya, la Comunitat de Madrid, Andalusia, Aragó i Castella i Lleó.
  • els relats estan agrupats en 3 categories temàtiques (Ara em cuido, Ara aprenc i Ara gaudeixo).

Aquí pots llegir tots els relats

Els guanyadors han rebut com a premi, a més del reconeixement i difusió de les seves experiències a través del Club Ara i la seva Comunitat on-line, una tauleta tàctil perquè puguin desenvolupar els seus projectes.

Vols conèixer els guanyadors?

Consulta la nota de premsa de la primera edició dels premis Vida Activa

Accepto les condicions d'ús.