SOSTENIBILITAT

”la Caixa” impulsa el paper de la gent gran amb els premis Vida Activa

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

29 Novembre, 2013


El Club Ara de “la Caixa” organitza els primers Premis Vida Activa per a gent gran. Aquesta iniciativa s’emmarca en el programa que “la Caixa” ofereix a aquest col·lectiu amb avantatges financers, de salut, benestar, cultura i oci

L’objectiu del certamen és impulsar la participació i el paper actiu de la gent gran en la societat a través del testimoni i del reconeixement a persones grans que afronten la vellesa amb actitud positiva.

A la primera edició dels Premis Vida Activa:

  • s’hi han presentat 652 textos i vídeos realitzats per persones grans de tot Espanya, que descriuen el seu dia a dia i expressen les seves inquietuds.
  • durant el mes d’octubre s’ha realitzat una votació popular a través del web del Premi, amb més de 100.000 votacions.
  • a través d’una gran difusió a xarxes socials, principalment Facebook, els grans han pogut compartir el seu testimoni amb familiars i amics.
  • d’entre els participants, s’han seleccionat 20 finalistes, que procedeixen de Catalunya, la Comunitat de Madrid, Andalusia, Aragó i Castella i Lleó.
  • els relats estan agrupats en 3 categories temàtiques (Ara em cuido, Ara aprenc i Ara gaudeixo).

Aquí pots llegir tots els relats

Els guanyadors han rebut com a premi, a més del reconeixement i difusió de les seves experiències a través del Club Ara i la seva Comunitat on-line, una tauleta tàctil perquè puguin desenvolupar els seus projectes.

Vols conèixer els guanyadors?

Consulta la nota de premsa de la primera edició dels premis Vida Activa

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari