SOSTENIBILITAT

Programa de la 12a edició del Festival de Cap Roig 2012

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

27 Abril, 2012


Festival de Cap Roig 2012Avui s’ha presentat la dotzena edició del Festival de Cap Roig 2012, a la seu central de ”la Caixa”, patrocinador principal del Festival.

El Festival de Cap Roig tindrà lloc del 14 de juliol al 18 d’agost als Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, i reunirà durant 23 nits grans estrelles del panorama musical nacional i internacional.

Bob Dylan, un dels músics més influents de la història del rock, oferirà el concert inaugural i la cloenda serà a càrrec d’Alejandro Sanz, en l’únic concert que farà a Europa aquest any 2012.

Enguany, ”la Caixa” ha renovat el patrocini del Festival i ha donat suport a la celebració d’una edició amb més artistes de projecció internacional. El festival també ha volgut donar un protagonisme especial al pop-rock català amb dues “nits catalanes”, que tindran com a caps de cartell Els Amics de les Arts i Mishima.

També se n’ha presentat el nou logotip i el nou web: www.caproigfestival.com

Les entrades es posaran a la venda el dimecres 2 de maig, a les 9 h, a través del web del Festival de Cap Roig i de Ticketmaster

No t’ho pots perdre!

Nota de premsa de la presentació del programa del Festival de Cap Roig 2012

Baixa’t el Programa del Festival de Cap Roig 2012

Accepto les condicions d'ús.