ECONOMIA

Promoure la moda espanyola

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

07 Gener, 2011


Què tenen en comú Custo Barcelona, Davidelfín, Devota & Lomba, Jesús del Pozo, Lydia Delgado, Pedro del Hierro, Roberto Torretta, Roberto Verino i Victorio & Lucchino? Tots ells són reconeguts dissenyadors i formen part de l’Associació Creadors de Moda d’Espanya (ACME). “la Caixa” ha arribat a un acord amb aquesta associació, dedicada a promoure el disseny de moda i les marques associades, perquè els més de 34.000 clients de Banca Privada de l’entitat financera gaudeixin, a través de la “Targeta d’Autor”, d’un descompte del 15% en la compra d’articles d’aquests dissenyadors espanyols.

ACME

És la primera vegada que una entitat financera -a través del seu segment de banca privada- i el sector de la moda signen un acord d’aquestes característiques.

El compromís també inclou la col·laboració amb la Fundació “la Caixa”, a partir del programa Incorpora de l’Obra Social, per desenvolupar accions específiques de formació per a persones en risc d’exclusió social, impartides per dissenyadors i membres de l’Associació.

Accepto les condicions d'ús.