SOSTENIBILITAT

Punts Estrella solidaris de ”la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

26 Juny, 2012


Els clients de ”la Caixa” poden participar en un total de 32 projectes solidaris, seleccionats per l’Obra Social ”la Caixa”, a través del programa Punts Estrella. Durant el 2011, els punts que els clients han destinat a aquests projectes solidaris s’han traduït en una aportació total de 624.443 euros.
Un exemple de solidaritat a través dels Punts Estrella és el de l’empresa Enagás, que ha donat els 539.626 Punts Estrella de ”la Caixa” que s’han obtingut amb les targetes de crèdit corporatives a l’Associació Espanyola contra el Càncer i la Creu Roja. Aquesta iniciativa va sorgir dels mateixos empleats d’Enagás i s’emmarca dins de la política d’acció social de la companyia, que pretén col·laborar en projectes amb col·lectius desafavorits.
Tu pots fer el mateix: un simple gest pot millorar la qualitat de vida dels més desafavorits. A través dels Punts Estrella de ”la Caixa” pots ajudar els altres amb els productes de comerç just i col·laboració amb ONG que pots trobar al catàleg on-line de Punts Estrella, o directament a la pàgina web de Punts Estrella.
 Durant l’any passat, més de 1.000 empleats de CaixaBank i de l’Obra Social ”la Caixa” van col·laborar mitjançant donatius a l’Espai Solidari de l’entitat, amb una aportació de més de 75.000 euros.
Accepto les condicions d'ús.