SOSTENIBILITAT

Què és el Comitè Consultiu de CaixaBank?

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

09 Abril, 2014


El Comitè Consultiu d’Accionistes és un instrument consultiu, no vinculant, amb què l’entitat vol reforçar els canals i accions de comunicació entre CaixaBank i els seus Accionistes. El Comitè, format per 17 membres i representatiu de la base accionarial de CaixaBank, es reuneix dues vegades a l’any per oferir la seva opinió sobre les iniciatives d’atenció, formació, informació i avantatges cap a l’accionista desenvolupades per l’entitat. Segons estableix la normativa del Comitè Consultiu, cada any es renova un terç dels seus components per donar entrada a nous membres. La col•laboració del Comitè ha estat de gran utilitat a l’hora de dissenyar iniciatives com el programa Aula de formació a l’Accionista o el llançament recent del nou web corporatiu de l’entitat.

Reunió Comitè Consultiu CaixaBank

Precisament aquesta mateixa setmana el conseller delegat, Joan Maria Nin, s’ha reunit amb el Comitè Consultiu d’Accionistes de CaixaBank en la primera trobada de 2014. Els membres del Comitè han tingut l’oportunitat de traslladar-li les seves preguntes i comentaris sobre diversos temes corporatius, com els resultats de l’entitat el 2013, la política de remuneració a l’accionista o l’estratègia de CaixaBank.

El Comitè ha efectuat en aquesta ocasió una revisió de les noves iniciatives per a accionistes llançades durant els últims mesos, i ha comprovat el grau d’avançament dels temes tractats en l’última reunió.

El Comitè Consultiu d’Accionistes ha estat premiat en dues ocasions, per l’Associació d’Accionistes Detallistes AEMEC i pel Fòrum de Bon Govern i Accionariat.

Propera renovació parcial

La propera renovació del Comitè es durà a terme el mes de juliol, per la qual cosa ja es pot fer arribar les candidatures per al Comitè al correu: accionista@caixabank.com. Tota la informació sobre els requisits per formar part del Comitè, així com el formulari que s’ha de remetre per a la candidatura, estan disponibles a www.CaixaBank.com

Accepto les condicions d'ús.