ECONOMIA

Recolzament als emprenedors

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

18 Desembre, 2009


Impulsar i recolzar l’esperit emprenedor, així com potenciar la creació d’empreses que es caracteritzin pel caràcter innovador dels seus projectes. Aquest és l’objectiu de Caixa Capital Risc, la gestora de capital risc de “la Caixa”.

Per aquest motiu, l’entitat té en marxa dues societats de capital risc –Caixa Capital Semilla i Caixa Capital Pyme Innovación– que inverteixen en companyies espanyoles amb un elevat potencial de creixement. L’objectiu és finançar les primeres etapes de la vida d’aquestes noves empreses innovadores i acompanyar-les en les diferents etapes del seu desenvolupament.

Amb un volum de 46 milions d’euros, Caixa Capital Risc inverteix en més de 60 projectes d’empreses de base tecnològica en l’àmbit de les ciències de la vida, Internet i les tecnologies de la informació (TIC).

Precisament l’última inversió de la filial de “la Caixa” s’ha realitzat en Health Solutions, una empresa de tecnologia mèdica especialitzada al camp de la pneumologia i amb seu a Barcelona.

La inversió de 300.000 euros, que s’afegeix a la de 100.000 euros que aporten els socis actuals de l’empresa, permetrà a Health Solutions, fundada en l’any 2002, finançar el llançament d’un aparell mèdic per al diagnòstic i control de les malalties respiratòries cròniques.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari