INNOVACIÓ

Recta final dels Premis EmprenedorXXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

28 Octubre, 2015


L’espera està arribant al seu final. Aquest divendres coneixerem els guanyadors de la IX Edició dels Premis EmprenedorXXI de ”la Caixa”. Aquests guardons, impulsats per ”la Caixa” a través de Caixa Capital Risc i coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme mitjançant ENISA, tenen com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores de recent creació amb més potencial de creixement d’Espanya.

Recta final dels Premis EmprenedorXXI

En la nova edició hi ha més de 400.000 euros de premis. Aquestes són les categories i els seus guardons:

“Emprens”

Aquesta categoria està dirigida a projectes amb menys de dos anys de vida que han demostrat potencial per assolir fites en els seus primers passos. Els 17 guanyadors de la fase regional optaran a un premi de 20.000 euros i a una de les experiències de networking tecnològic; podran triar entre Silicon Valley o Tel Aviv. Aquest reconeixement se suma al que ja van obtenir com a guanyadors autonòmics: una aportació econòmica de 5.000 euros i una beca per al curs d’acceleració empresarial Ignite Fast Track, que té lloc la primera setmana de juliol a Cambridge (Regne Unit).

“Creixes”

Dirigit a aquells projectes d’entre 2 i 7 anys de vida que hagin demostrat potencial de creixement i les habilitats de gestió necessàries per materialitzar-lo. En aquesta categoria, hi ha una única fase d’àmbit nacional amb diversos sectors. El premi per als guanyadors de cada àmbit arriba fins als 50.000 euros. Després d’una preselecció, aquests són els finalistes:

Però pertànyer al grup de finalistes de “Creixes” ja té premi de per si. Les 32 empreses d’aquesta categoria han assistit aquesta setmana a l’Executive Growth Program, un programa per a empreses en creixement impartit per IESE i ESADE. Dotze dels finalistes, a més, rebran una beca de Caixa Capital Risc per visitar empreses de Silicon Valley o Tel Aviv (Israel) amb l’objectiu de bastir ponts tecnològics que permetin generar nou valor per a aquestes companyies.

Premis de referència

Des de la seva creació el 2007, els Premis EmprenedorXXI han calat en el teixit emprenedor espanyol. Gairebé 4.665 candidatures, més de 257 empreses premiades i 126 organismes col·laboradors repartits entre tota la geografia demostren la capil·laritat d’aquests guardons que han pogut impulsar el somni de molts emprenedors. El divendres, us explicarem qui són els nous protagonistas.

Pots seguir el lliurament a través del perfil de Twitter d’EmprenedorXXI.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari