SOSTENIBILITAT

Nova edició de la revista Ànima: Descobrir el talent innat.

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

29 Juny, 2015


Ja hi ha disponible la nova edició de la revista Ànima. Coneix els protagonistes dels programes de l’Obra Social “la Caixa” i les històries amb ànima que hi ha darrere de la cerca i el desenvolupament del talent.

A més, et presentem totes aquestes novetats en un nou format, adaptat als dispositius mòbils, per millorar-ne la navegació.

Nova edició de la Revista ÀnimaHistòries amb ànima. Els 5 guanyadors de la primera edició del Repte Emprèn ens expliquen l’experiència. El Repte Emprèn és una iniciativa de l’Obra Social ”la Caixa” adreçada a joves fins als 17 anys amb la qual se’n vol fomentar la capacitat d’iniciativa i creativitat.

A més, esbrina tot el que fa referència al projecte “Tens talent”, adreçat a nens en situació de vulnerabilitat i destinat a l’educació i la detecció del talent.

Actualitat sobre l’Obra Social. Tota la informació sobre les activitats i iniciatives que duu a terme l’Obra Social ”la Caixa”, com els 5 milions d’euros que adreça a proporcionar ajuts a 10.000 joves autònoms per facilitar-los el pagament de la quota de la Seguretat Social.

Sobre el terreny. Coneix Cristina Gallach (secretària general adjunta de Comunicació i Informació Pública de l’ONU) i descobreix l’experiència que va obtenir gràcies a la beca de ”la Caixa” que li va permetre formar-se a l’estranger l’any 1983.

Viatge al regne animal dels antics egipcis. Recorrem algunes de les propostes artístiques i divulgatives que impulsa l’Obra Social ”la Caixa”, com ara l’exposició “Fauna del Nil. El regne animal en l’Egipte faraònic”, fins al 23 d’agost a CaixaForum Madrid.

Accepto les condicions d'ús.