SOSTENIBILITAT

Edició Hivern de la revista Ànima amb noves històries amb ànima

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

05 Febrer, 2015


Ja hi ha disponible l’edició Hivern 2014-2015 de la revista Ànima. Coneix els protagonistes dels programes de l’Obra Social ”la Caixa” i les històries amb ànima que hi ha darrere del programa de Cooperació Internacional i que ajuden a donar esperança en situacions límit.

Aquesta nova edició conté:

  • Actualitat sobre l’Obra Social. Tota la informació sobre les activitats i iniciatives que duu a terme l’Obra Social ”la Caixa”.
  • Sobre el terreny. Marta Trayner (Creu Roja) dóna el seu testimoni sobre la situació d’emergència provocada per l’epidèmia d’ebola.
  • A l’avantguarda. L’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates fusionen esforços per eradicar la malària al sud de Moçambic.
  • Agenda. Descobreix una nova proposta artística i divulgativa que impulsa l’Obra Social ”la Caixa”: “The most important thing. Retrats d’una fugida”, disponible a CaixaForum Barcelona.

També coneixerem diverses històries amb ànima, com la de Diana Valcárcel (UNICEF Comitè Espanyol) i l’atenció a les víctimes del tifó Haiyan a les Filipines.

Coneix més històries descarregant-te la revista Ànima.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari