SOSTENIBILITAT

Rod Stewart, Santana, The Corrs, Status Quo, Alejandro Sanz i Sopa de Cabra, artistes destacats del cartell de Cap Roig 2016

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

11 Març, 2016


Rod Stewart pujarà a l’escenari de Cap Roig el cap de setmana de la inauguració per presentar el seu tour “From Gasoline Alley to Another Country Hits 2016”. Per la seva banda, la llegendària banda de rock Status Quo s’encarregarà de clausurar aquesta nova edició.

El cartell de la setzena edició reafirma, un cop més, el seu esperit eclèctic, des del pop més local al rock més internacional, i es completa amb noms tan destacats com Amaral, Manel, Antonio Orozco, Richard Ashcroft, Love of Lesbian, Malú, Manuel Carrasco, Rosario, Melendi, Kings of Convenience, Sergio Dalma i Els Catarres.

Aquest any, la nit especial i solidària comptarà amb la inestimable actuació d’Ainhoa Arteta. I la programació infantil Cap Roig Mini presentarà per a tots els públics Tarzan El Musical i El Club Super3.

El Festival se celebra del 8 de juliol al 17 d’agost, als Jardins de Cap Roig, entre els termes municipals de Palafrugell i Mont-ras.

Les entrades es posaran a la venda aquest proper dilluns 14 de març, a la 10.00 h., a través del web oficial del Festival www.caproigfestival.com

Cap Roig Festival 2016

Accepto les condicions d'ús.