INNOVACIÓ

Sting, Lady Gaga & Tony Benett i Alejandro Sanz, estrelles del Festival Cap Roig 2015

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

06 Març, 2015


El Festival de Cap Roig se celebrarà del 10 de juliol al 17 d’agost als Jardins de Cap Roig, situats en un impressionant paratge enfront del mar, entre els termes municipals de Palafrugell i Mont-ras.

Programa del Festival de Cap Roig 2015

Sting, referència del pop-rock britànic, amb més de cent milions de discos venuts, oferirà el concert inaugural, mentre que la cloenda serà a càrrec d’Alejandro Sanz, la veu més internacional del pop espanyol.

El cartell de la 15a edició reafirma el seu esperit eclèctic, des del pop més local al rock més internacional i es completa amb noms tan destacats com  Lady Gaga & Tony Bennett, Ben Harper, Julieta Venegas, Passenger, Macaco, Miguel Bosé, Pablo Alborán, Rosario, Bustamante, Antonio Orozco, Gemeliers, Els Amics de les Arts, Blaumut, Mishima, Núria Graham i Joan Miquel Oliver.

Enguany, la programació continua dedicant una nit al fenomen popular dels grups corals, la nit Oooh! Cap Roig, amb la doble actuació de DeuDeVeu i In Crescendo. Una nit especial i solidària que dedicarà una part de la recaptació a la Fundació Oncolliga Girona. I la programació infantil Cap Roig Mini amplia la seva oferta d’èxit per a totes les edats amb SP3  i Peppa Pig.

Actualització 21/05/15: 

Les entrades es posaran a la venda el proper dilluns 9 de març, a les 10.00 h., a través del web oficial del Festival www.caproigfestival.com

Accepto les condicions d'ús.