INNOVACIÓ

Aprofita l’estiu per descobrir les comunitats online de CaixaBank

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

04 Agost, 2015


Des de 2011 CaixaBank s’ha convertit en un referent en la creació, el desenvolupament i la dinamització d’entorns virtuals per als diferents públics que integren l’entitat. Així doncs, podem trobar una gran varietat de comunitats per a tots els públics: des del Club Ara per a majors de 65 anys fins a CaixaNegocis Community per a PIMES i autònoms passant per Comunitat enFamília dirigida, com el seu nom indica, a famílies. Aquest estiu totes t’ofereixen un gran ventall de novetats perquè puguis gaudir, aprendre i compartir les teves experiències amb la resta d’usuaris.

Què és el que més destaca de cada comunitat?

Aquest estiu aprofita tot el que t’ofereixen les comunitats on-line de CaixaBank

Caixa Community, la comunitat dels negocis i dels autònoms de l’entitat, t’ofereix una gran varietat de solucions per a aquest estiu. En aquest espai pots crear les teves promocions davant dels més de 75.000 usuaris que ja formen part de la comunitat, aportar idees en els grups segmentats de debat, guanyar visibilitat a Internet i aprofitar les col·laboracions amb tercers que ofereix la comunitat. Si vols multiplicar el teu negoci a Internet aquest estiu, CaixaNegocis Community és el lloc adequat.

Aquest estiu aprofita tot el que t’ofereixen les comunitats on-line de CaixaBank

A la Comunitat enFamília pots crear un àlbum familiar per pujar-hi les fotos de les teves vacances. Aquí podràs pujar-hi les imatges, titular-les i ordenar-les per data per optimitzar l’experiència. A més, com només les persones a qui hagis convidat hi tindran accés, sempre sabràs qui veu les fotos i podràs compartir-les de manera segura. A més, amb el nou calendari familiar pots anotar els plans de les vacances perquè la teva família o amics puguin apuntar-s’hi. Per descomptat, també podràs gaudir de totes les altres funcionalitats que formen part de la comunitat com ara llistes de desitjos, missatges o arbre familiar, entre moltes altres.

Aquest estiu aprofita tot el que t’ofereixen les comunitats on-line de CaixaBank

La comunitat d’inversors de CaixaBank, Stocktactics, proposa als usuaris un gran nombre de funcionalitats per estar al dia, dissenyar estratègies i comentar amb altres usuaris les anades i vingudes dels mercats aquest estiu. En aquest entorn pots comentar l’actualitat amb més d’11.000 inversors, iniciar converses, crear carteres virtuals o detectar els inversors més populars a través del rànquing. De la mateixa manera que en una xarxa social, pots seguir tot allò que t’interessi perquè les publicacions i moviments apareguin al teu timeline.

Aquest estiu aprofita tot el que t’ofereixen les comunitats on-line de CaixaBank

Club Ara, la comunitat per a les persones majors de 65 anys, presenta una proposta d’allò més atractiva per a aquest estiu. Amb la recent estrenada aplicació de Club Ara, pots compartir totes les teves fotos de les vacances en un mapa interactiu. A més, posem a la teva disposició els consells més útils per a aquest estiu, receptes, cursos i molt més.

Si vols unir-te a les nostres comunitats on-line, només has d’accedir a Social Corner i escollir la que més t’interessa. T’hi animes?

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari