SOSTENIBILITAT

Voluntariat amb “la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

23 Març, 2010


La pobresa, la marginació, la dependència o les malalties fan que, actualment, moltes persones tinguin necessitats bàsiques i precisin d’un suport més proper i complet. Per millorar la situació d’aquestes persones i ajudar-les a trobar el suport que necessiten, l’Obra Social“la Caixa” facilita el contacte entre persones interessades a participar en activitats de voluntariat i entitats socials que duen a terme aquestes tasques d’ajuda.

A més, l’entitat porta, per diferents ciutats del país, l’exposició “Fes-te Voluntari”. L’objectiu d’aquesta mostra és divulgar el voluntariat i els valors sobre els quals es fonamenta, informar sobre les diferents vies de col·laboració i sensibilitzar la població sobre la necessitat que té la societat de persones voluntàries.

Els empleats de “la Caixa” també participen dels programes de voluntariat corporatiu. Ja són prop de 3.000 els que col·laboren directament amb les inquietuds solidàries de l’Obra Social. A través de les CiberCaixa, els voluntaris de “la Caixa” ofereixen serveis assistencials a gent gran, persones sense llar i nens. També, treballen en programes educatius d’integració cultural i en projectes de cooperació internacional, oferint assessorament en gestió i formació a ONG locals en països en vies de desenvolupament.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari