SOSTENIBILITAT

Els Premis Vida Activa 2014 donen veu a les experiències de la gent gran

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

20 Octubre, 2014


Vota les millors històries dels Premis Vida Activa 2014

L’experiència d’obrir un blog ja fets els seixanta, la sensació d’experimentar una “segona joventut” després de la jubilació, o el record d’una néta al seu avi el dia que compleix 83 anys són alguns dels testimonis que han participat en la segona edició dels Premis Vida Activa 2014.

Aquests guardons tenen com a objectiu donar visibilitat als testimonis anònims de persones grans de 65 anys  que, a través de les seves experiències diàries, poden servir d’estímul i inspiració a la resta de la societat. El termini de participació va acabar el 24 de setembre passat i s’han pujat més de 500 històries. Ara toca votar.

Com votar

És molt senzill. Només has d’entrar en el web www.PremioVidaActiva.com i votar les històries que et semblin més interessants. Pots votar més d’un testimoni i tens fins al 30 d’octubre per fer-ho. L’any passat les votacions van ser un èxit, amb més de 100.000 vots registrats.

Els 10 testimonis més votats passaran a la segona fase. A més, un jurat i un comitè tècnic del premi podran afegir un màxim de 10 testimonis que destaquin pel seu especial interès i qualitat. Al final seran 5 els premiats que rebran una tauleta tàctil Samsung.

Encara no has votat? T’animem a ajudar-nos a donar veu i reconèixer públicament aquelles persones grans que ens serveixen d’inspiració a tots.

Accepto les condicions d'ús.