SOSTENIBILITAT

Xavi Hernández, ambaixador de l’Obra Social “la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

23 Febrer, 2012


El futbolista Xavi Hernández serà el nou Ambaixador dels programes impulsats per l’Obra Social “la Caixa”. L’objectiu és sumar esforços per millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables.
L’aliança entre l’Obra Social “la Caixa” i Xavi és resultat de la identificació, tant per part de l’entitat com del futbolista, amb els valors del compromís, el treball i el servei, uns valors que els han convertit en referents socials de primera fila.
Xavi Hernandez, nuevo embajador de la Obra Social "la Caixa"
Isidre Fainé, president de “la Caixa” i de la Fundació “la Caixa”; Jaume Giró, director executiu de “la Caixa” i director general adjunt de la Fundació “la Caixa”, i Xavi Hernández, jugador i capità del FC Barcelona i de la selecció espanyola de futbol, han anunciat l’acord.
De resultes d’aquest acord, Xavi exercirà de manera desinteressada com a ambaixador i serà la imatge de les iniciatives de l’Obra Social “la Caixa”. La superació de la pobresa a tot l’Estat, el foment de l’ocupació entre els col·lectius amb risc d’exclusió, la promoció d’un envelliment actiu i saludable per a la gent gran i la lluita contra la mortalitat infantil en els països en desenvolupament són alguns dels objectius en què es concretarà la col·laboració.
Accepto les condicions d'ús.