07 Octubre, 2013

Coneix els finalistes de la setena edició dels Premis EmprenedorXXI


El dimecres dia 9 d’octubre, a partir de les 13:30 hores, el jurat donarà a conèixer els noms dels guanyadors de la fase nacional de la setena edició dels Premis EmprenedorXXI, entre un total de 12 empreses d’arreu d’Espanya, que aspiren a guanyar en la categoria ‘emprens’ o ‘creixes’. Els resultats es podran seguir a través del perfil de twitter EmprendedorXXI (@Emprendedor_XXI) i Caixa Capital Risc (@CaixaCR), mitjançant el hashtag: #PremiosEmprendedorXXI.

Finalistes de la setena edició del Premi EmprenedorXXI

Els guanyadors i finalistes de les diverses categories rebran aportacions econòmiques de   fins a 50.000 euros, i també la participación gratuïta al programa d’acompanyament de Caixa Capital Risc per a startups, que consta d’accions de formació, networking i viatges de prospecció econòmica a Silicon Valley i Tel Aviv (Israel).

Les empreses finalistes d’aquesta edició en la categoria ’emprens’ són la vasca ENIGMEDIA (solucions de xifrat per a serveis de telecomunicacions), la valenciana ONBILE (desenvolupament web) i la madrilenya TRAITY (reputació online). Com a guanyadors autonòmics, aquestes empreses ja van ser reconegudes amb una aportació de 5.000 euros i una beca per participar en l’Ignite Fast Track, curs per a empreses en etapa inicial impartit a la Universitat de Cambridge.

En la categoria ’creixes’, les empreses ADMAN MEDIA (social media advertising), FROM THE BENCH (videojocs per a plataformes mòbils) i PACKLINK (plataforma de contractació de servei de missatgeria), competeixen en la secció TIC.

En la secció dedicada a Ciències de la Vida, els finalistes són MEDLUMINICS (diagnosi per imatge), NLIFE (fàrmacs per malalties del sistema nerviós central) i SOM BIOTECH (noves aplicacions de fàrmacs). Finalment, dins l’apartat Indústria, les empreses finalistes són FOREST CHEMICAL GROUP (fabricant d’adhesius industrials de nova generació), GALVATEC (fabricació de peces i estructures d’avions) i SYMBORG (desenvolupament de biofertilizants exclusiusper al sector agrícola). Aquestes empreses finalistes van ser escollides entre les 23 startups seleccionades en una primera fase i que ja van disfrutar d’una beca pel programa Executive Growth Program, dissenyat i impartit per ESADE i IESE i adreçat a empreses en creixement.

Fitxa resum de les empreses finalistes de la VII edició del Premi EmprenedorXXI (PDF)

Deixa un comentari

La teva dirección de correu no será publicada Els camps necesaris están marcats *