18 Octubre, 2010

El mòbil, també per pagar la matrícula del curs


La tornada a les aules universitàries porta novetats tecnològiques. ”la Caixa” ha posat en marxa, per primera vegada per a aquest curs 2010/2011, el servei de pagament de matrícules a través del mòbil.

D’aquesta manera, els usuaris podran abonar el cost de la seva matrícula de forma immediata i sense haver de desplaçar-se a cap oficina.

El nou servei de ”la Caixa” ja està implementat per a totes les Universitat espanyoles, inclosos centres públics i privats. Accepta matrícules de qualsevol curs i especialitat.

L’únic que els usuaris necessiten per a pagar la seva matrícula des del mòbil és ser titulars d’un compte de ”la Caixa” i disposar d’un telèfon mòbil amb connexió a Internet (un servei que, actualment, faciliten la gran majoria de terminals del mercat).

Per tal que l’operació sigui encara més ràpida, ”la Caixa” ha posat a disposició dels usuaris una icona d’accés directe al servei de “Pagament de matrícules”, que pot descarregar-se gratuïtament des de la botiga d’aplicacions mòbils de ”la Caixa”, CaixaMòbil Store.

pagament matrícula mòbil

Deixa un comentari

La teva dirección de correu no será publicada Els camps necesaris están marcats *