INNOVACIÓ

”la Caixa” inicia el llançament comercial més important d’Europa de pagament amb mòbil NFC

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

16 Desembre, 2013


”la Caixa” inicia el servei comercial de pagament amb mòbil NFC (Near Field Communications), en el que suposa el llançament més important d’Europa d’aquesta tecnologia. Aquest acord compta amb el suport de les principals empreses de telecomunicacions del mercat (Telefónica, Vodafone i Orange), així com de Visa Europe. D’aquesta manera, els clients podran pagar amb el mòbil qualsevol de les seves compres.

Avantatges d’aquest nou servei:

  • Tenir totes les targetes en el mòbil de forma còmoda i segura, ja que estaran allotjades en la targeta SIM NFC (element segur).
  • Més comoditat i facilitat d’ús per fer les compres.
  • Poder utilitzar el servei mòbil NFC per a compres en comerços amb TPV “contactless” de tot el món.
  • Disposar d’una aplicació que permet reunir totes les targetes en el mòbil (no solament les financeres).
  • El mateix funcionament que el sistema de pagament amb les targetes “contactless”.

El client ha de disposar d’un telèfon mòbil NFC i contractar online el servei de pagament amb el mòbil. A través de l’aplicació “wallet”, que ha d’estar instal·lada en el mòbil, s’iniciarà el procés de baixada automàtica de les dades de les targetes del client en el SIM NFC.

Llançament

S’iniciarà el servei el gener vinent, amb un llançament entre clients seleccionats de les tres operadores que utilitzin sovint els pagaments amb targeta “contactless”. Està previst que el sistema funcioni de forma massiva el febrer de 2014, coincidint amb la celebració del Mobile World Congress.

El pagament amb mòbil es pot fer en establiments comercials que admetin pagaments “contactless”.

Sempre amb la garantia de seguretat CaixaProtect

El servei comptarà amb totes les garanties de seguretat de les targetes de l’entitat. El servei CaixaProtect assegura que l’usuari està completament cobert davant qualsevol ús dels seus mitjans de pagament electrònics del qual no sigui responsable.

Més informació a la Nota de premsa

Accepto les condicions d'ús.